Nico

Short Description:

Jeneng produk: Nico
Description: Disposable vape pen
Brand: INSHARE
Material: Pure Aluminium
kapasitas baterei: Dibangun ing 280 mAh baterei lithum
Puff: About 300 puffs(According to individual usage)
cara Ngisi daya: Disposable, uncalan sawise nggunakake
Vape bobot pen: 15.4g
ukuran Vape: 94,4 * 15,5 * 6.5 mm
Tank: 1.3 ml for cbd & e-juice
coil: Cotton
Heating coil resistance: 1.8Ω
Surface Process: Sticker/Oxidation/Baking paint/Can be customized
MOQ: 100 pesawat, OEM / ODM supaya perlu 1000 set
Sertifikasi: CE, RoHS


Instruction Product

Detail produk

Tags Product

New Disposable P vape hardware pen kanggo cbd utawa e-jus

 

Nico Disposable Vape Pen Instruction

 

Katon: Iki jinis anyar saka flat pen nganggo vape, materi aluminium, efek stiker lumahing, béda-béda saka stiker karo gaya beda.

Pick munggah lan nyedhot, gampang operate.

CBD & E-jus polong: Kapasitas tank 1.2ml, bab 280 puffs. Iku polong nganggo sing ora bisa diganti.

Baterei: Dibangun ing baterei 280mAh, nganggo nggunakake, ora perlu kanggo ngisi, uncalan iku sawise nggunakake.

 

Nico Disposable Vape Pen Keterangan

 

New Disposable P vape hardware pen kanggo cbd utawa e-jus
Keterangan
jeneng Product & Model Nico
bobot Product 15.4g
materi utama aluminium
warna Bisa selaras
tampilan layar ora tampilan layar
Feature Rampung nganggo, uncalan sawise nggunakake
Selaras roso woh sugih karo packaging warni mancorong
coil katun
kapasitas tank 1.2 ml kanggo cbd & e-jus
Size (Dhuwur) 94.0 * (Jembar) 15.5 * (kekandelan) 6.5mm
Dibangun ing Utawa baterei njaba Dibangun ing baterei
Kapasitas baterei (mAh) 280 (Dibangun ing kapasitas batere 280mAH)
Resistance (Ω) 1.6Ω
Power (W) 8.5W
kintunan
Lead Wektu New e-rokok
Cara Shipping online transportasi, Express, etc.
Port Shenzhen China
Syarat-syarat pembayaran T / T, L / C, Paypal

Napa Pilih inshare?

 

Kita R & D Team

1. Duwe R lengkap & tim D: MD engineers, engineers elektronik, engineers ID, perancang Graphic, bisa ketemu OEM / ODM pangaturan dhewe saka pelanggan beda.

2. Riset lan pangembangan asil: luwih saka 100 paten related e-udhut, kalebu 10 paten penemuan.

3. Kita wis gabung lan disampekno karo hubungan industri e-rokok ing domestik lan luar negeri, lan menowo karo standar industri technical ing daerah-daerah donya. Kita bisa desain produk sing pelanggan kudu miturut idea ngajokaken dening customer. Saka ijol-ijolan informasi produk sadurungé, kanggo desain pembangunan jamur tengah, ing test sampel mengko, ana data cekap kanggo ngira-ngira, kanggo mesthekake yen desain produk meets efek nglereni-pinggiran paling anyar lan paling saka pasar.

4. Laboratory peralatan konfigurasi: vakum mesin meksa negatif, dhuwur lan kurang mesin test suhu, isi baterei meter, mesin test kumelun, Salt mesin test semprotan, geter tester.

peralatan Rokok elektronik
 
Produksi kita
 

1. Managers duwe Rata-rata luwih saka 10 taun pengalaman.

2. Majelis site: Situs produksi 54,000 ft kothak 2, 10 garis Déwan.

3. bledug-free workshop: 11,000 kothak ft 2, garis 5 patemon, bisa momot 100 karyawan.

Bengkel 4. Injection: 32.000 kothak ft 2, 20 injeksi ngecor mesin, CNC / mesin narik lan peralatan Processing jamur liyane.

5. Lanjut produksi peralatan: mesin stiker otomatis, mesin lenga Isi, laser machine engraving, mesin layar printing.

baris produksi elektronik Rokok
 
 
Quality Control kita
 

1. sertifikat sistem Manajemen lengkap ISO9001.

2. peralatan pengawasan Full line produksi: resistance tester, mikropon sensitivitas tester, resistance nyedhot tester, test USB daya. test% 100 produk baris produksi kanggo mesthekake tingkat kualifikasi produk tekan 99,9%.

3. Manajemen sumber chain Perfect, unit Manajemen IQC sawijining, ngatur bahan mentahan, lan strictly nindakake pengawasan mlebu miturut standar AQL1.0 kanggo mesthekake yen bahan mlebu syarat kualitas.

4. Mesti mentahan materi RoHS testing, uga sumber chain RoHS njamin persetujuan kanggo mesthekake yen kabeh bahan mlebu ketemu standar lingkungan EU.

5. proses kualitas Perfect kanggo mesthekake abnormality kualitas, saka sumber saka sumber kanggo nelusuri mengko.

produk udud 6. E-rokok wis liwati EU sertifikat CE / RoHS / TPD, lan uga bisa nyukupi kabutuhan pelanggan apa sertifikat kualifikasi saben wilayah.  


  • Previous:
  • Next:

  • Disposable Vape PenDisposable Vape Pen

  • Related Produk