Alibaba jero Certification

Shenzhen Inshare Technology Co., Ltd. wis gabungan sistem Alibaba kanggo 5 taun. Dina iki, ing Juni 11, 2019, pabrik kita sepisan maneh nglantaraken pengawasan ing situs saka panyedhiya layanan certified Alibaba kang TUV Rheinland. tanduran.

Sajrone periode, TUV Rheinland conducted certificate atribusi situs, a certificate saka kepemilikan personel lan certificate saka kepemilikan saka peralatan kanggo perusahaan produksi rokok elektronik, lan foto ing situs lan produk rokok elektronik.

Liwat verifikasi iki, kita wis kebak tontonan sing kita Produsèn sumber e-rokok kuat. Yen sampeyan milih kita, kita bisa nggawe kesempatan bisnis liyane kanggo sampeyan. We look nerusake kanggo sama karo sampeyan tenanan!


Post wektu: Jun-11-2019