Age Verification

To use the Insharevape website you must be aged 21 years or over. Please verify your age before entering the site.

We use cookies to improve our website and your experience browsing it. By continuing to browse our website you accept our cookie policy

Alibaba Длабоко сертификација

Шенжен inShare технологија копродукции, Ltd приклучи на Alibaba систем за 5 години. Денес, на 11 Јуни 2019 година, нашата фабрика повторно подоцна ја завладеал во инспекција на самото место на уверение снабдувач на Alibaba услуга TÜV Rheinland. растенијата.

Во текот на овој период, TÜV Rheinland спроведува сертификат сајт заслуга, потврда за сопственост на персоналот и потврда за сопственост на опремата за производство претпријатие на електронски цигари, и фотографирани на самото место и електронски производи цигара.

Преку оваа проверка, ние сме целосно покажа дека сме моќни производителот е-цигара извор. Ако не изберете, ние може да се создаде повеќе можности за бизнис за вас. Ние со нетрпение очекуваме да соработуваме со тебе искрено!


Време на мислењето: Јуни-11-2019