Nico

Pondok Description:

Ngaran produk: Nico
Description: disposable vape kalam
Brand: INSHARE
Bahan: murni Aluminium
Batre kapasitas: Panyungsi-di 280 mah batré lithum
Puff: Ngeunaan 300 puffs (Numutkeun pamakéan individu)
metoda Ngecas: disposable, buang sanggeus ngagunakeun
Vape beurat kalam: 15,4 g
ukuranana Vape: 94.4 * 15,5 * 6,5 mm
tank: 1.3 ml pikeun cbd & e-jus
coil: Kapas
lalawanan Élmu sarta coil: 1.8Ω
Prosés Surface: Sticker / Oksidasi / cat baking / bisa ngaropéa
MOQ: 100 set, OEM / ODM urutan kedah 1000 susunan
certifications: CE, RoHS


Instruksi produk

jéntré produk

Tags produk

Anyar disposable kosong vape hardware kalam keur cbd atanapi e-jus

 

Nico disposable Vape Pen Instruksi

 

Penampilan: Ieu tipe anyar tina datar kalam disposable vape, bahan alloy aluminium, pangaruh stiker permukaan, gaya béda tina stiker jeung gaya béda.

Nyokot tur ngabandungan, gampang pikeun beroperasi.

CBD & E-jus pod: The kapasitas tank 1.2ml, ngeunaan 280 puffs. Éta pod disposable nu teu bisa diganti.

Batré: Panyungsi-di batré 280mAh, disposable maké, teu kudu ngeusi batre, maledog eta sanggeus ngagunakeun.

 

Nico disposable Vape Pen spésifikasi

 

Anyar disposable kosong vape hardware kalam keur cbd atanapi e-jus
spésifikasi
Ngaran produk & Modél Nico
beurat produk 15.4g
bahan utama alloy aluminium
warna Bisa ngaropéa
layar tampilan euweuh tampilan layar
hal nu husus Tos rengse disposable, buang sanggeus ngagunakeun
ngaropéa rasa buah euyeub ku bungkusan warni dazzling
coil kapas
kapasitas tank 1.2 ml pikeun cbd & e-jus
ukuran (Jangkungna) 94.0 * (Width) 15,5 * (ketebalan) 6.5mm
Diwangun-di Atawa batre kaluar Diwangun-di batré
Kamampuh batré (mah) 280 (Panyungsi-dina kapasitas batré 280mAH)
Lalawanan (Ω) 1.6Ω
Kakuatan (W) 8.5W
kiriman
Waktos prosés Anyar e-roko
Métode pengiriman barang angkutan udara, express, jsb
palabuhan Shenzhen Cina
Sarat pamayaran T / T, L / C, PayPal

Naha Pilih inshare?

 

Kami R & D Tim

1. Boga Sunda lengkep & Tim D: MD insinyur, insinyur éléktronik, insinyur ID, désainer grafis, bisa minuhan OEM / ODM kustomisasi konsumén béda.

2. Panalungtikan sarta pamekaran hasilna: leuwih ti 100 patén-patén nu patali tina e-rokok, kaasup 10 patén-patén penemuan.

3. Simkuring geus ngagabung jeung komunkasi jeung asosiasi Industri e-roko di domestik jeung mancanagara, jeung nu wawuh jeung standar industri teknis di sagala rupa wewengkon di dunya. Urang tiasa ngararancang produk nu konsumén kudu nurutkeun pamanggih diusulkeun ku nasabah. Ti bursa informasi produk saméméhna, mun desain ngembangkeun kapang tengah, éta uji sampel engké, aya data cukup pikeun evaluate, pikeun mastikeun yén desain produk meets efek motong-ujung panganyarna na paling pasar.

4. Laboratorium parabot konfigurasi: vakum mesin tekanan négatip, luhur jeung low mesin test hawa, eusi batré méteran, mesin test haseup, Salt mesin test semprot, Geter tester.

alat-alat roko éléktronik
 
Produksi kami
 

1. Gerentes boga rata-rata leuwih ti 10 taun pangalaman.

2. Majelis loka: loka produksi 54.000 ft pasagi 2, 10 garis assembly.

3. Debu bébas workshop: 11.000 pasagi ft 2, garis 5 assembly, bisa nampung 100 pagawé.

Workshop 4. suntik: 32.000 pasagi ft 2, 20 suntik molding mesin, CNC / mesin narik jeung alat ngolah kapang lianna.

5. Advanced produksi parabot: mesin stiker otomatis, mesin minyak ngeusian, laser mesin ukiran, mesin layar percetakan.

garis produksi éléktronik roko
 
 
Control Quality kami
 

1. sertifikasi sistem manajemen lengkep ngeunaan ISO9001.

2. parabot inspeksi Full keur jalur produksi: lalawanan tester, mikropon sensitipitas tester, résistansi nyeuseup tester, test USB ngecas. test% 100 produk garis produksi pikeun mastikeun laju kualifikasi produk ngahontal 99.9%.

3. manajemén ranté suplai Sampurna, Unit manajemén IQC bebas, ngatur bahan baku, sarta mastikeun nedunan inspeksi asup nurutkeun baku AQL1.0 pikeun mastikeun yén bahan asup minuhan sarat kualitas.

4. periodik bahan baku RoHS nguji, kitu ogé hiji ranté suplai RoHS ngajamin perjangjian pikeun mastikeun yén sakabéh bahan asup minuhan standar lingkungan EU.

5. prosés kualitas Sampurna pikeun mastikeun Abnormalitas kualitas, ti sumber asupan ka tracking engké.

produk roko 6. E-roko geus kaliwat EU sertifikasi CE / RoHS / TPD, sarta ogé bisa minuhan kaperluan konsumén pikeun ngalakonan sertifikasi kualifikasi unggal wewengkon.  


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Disposable Vape PenDisposable Vape Pen

  • Produk patali