Alibaba Deep sertifikasi

Shenzhen Inshare Téhnologi Co., Ltd. geus ngagabung sistem Alibaba keur 5 taun. Kiwari, dina 11 Juni, 2019, pabrik urang sakali deui ushered dina inspeksi dina loka ngeunaan panyadia layanan Certified Alibaba urang TUV Rheinland. tutuwuhan.

Salila periode nu, TUV Rheinland dilakukeun sertipikat attribution loka, sertipikat ti kapamilikan tanaga jeung sertipikat ti kapamilikan parabot pikeun perusahaan produksi roko éléktronik, sarta difoto tuts na-situs jeung produk roko éléktronik.

Ngaliwatan verifikasi ieu, kami geus pinuh nunjukkeun yén kami produsén sumber e-roko kuat. Lamun anjeun milih kami, kami bisa nyieun kasempetan bisnis leuwih pikeun anjeun. Urang kasampak maju ka cooperating sareng anjeun tulus!


Pos waktos: Jun-11-2019